Ćerka Dženifer Lopez je nebinarna osoba


Dženifer Lopez je svoju 14-godišnju ćerku Emi nazvala svojim omiljenim partnerom za muzičke duete. Njih dve su poslednji put zajedno bile na bini na poluvremenu Superboula 2020, a u četvrtak 16. juna mama i ćerka su oduševile hiljade ljudi na Dodžers stadionu u Los Anđelesu na gala večeri posvećenoj skupljanju sredstava za obrazovanje i zdravstvenu negu najugroženijih stanovnika ovog grada.

Dženifer i Emi izveli su pesmu A Thousand Years Kristine Peri. Poznata pevačica je svoju ćerku predstavila publici koristeći rodno neutralne zamenicu „oni” umesto „ona”. Mnoge transrodne osobe biraju da koriste zamenice za treće lice množine umesto tradicionalnih zamenica za njihov pol. To dakle znači da se mala Emi identifikuje kao nebinarna osoba, niti devojčica niti dečak.

ČITAJTE:  Usvojen zakon koji olakšava promenu pola

„Poslednji put kada smo nas dve nastupale na stadionu velikom kao što je ovaj, pitala sam Emi da peva duet sa mnom i oni su odbili. Znate, oni su veoma, veoma zauzeti, a bogami i skupi. Dosta su me koštali što su sada pristali, ali moram reći da nastupati sa njima vredi svaki dolar koji sam dala“, rekla je Dženifer pred svoj duet sa Emi.

Emi je ćerka Dženifer Lopez i Marka Entonija, s kojim je poznata pevačica i glumica bila u braku od 2004. do 2014. godine. Rođena je u februaru 2008 i ima brata blizanca Maksimilijana.

Izvor: City magazine


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.