Tyler Blackburn otkrio da je biseksualac


Tyler Blackburn otkrio je da je biseksualac, u intervjuu za magazin The Advocate.

„Kvir sam. Još od tinejdžerskih dana identifikujem se kao biseksualac,“ rekao je on i dodao da je oduvek osećao privlačnost prema muškarcima.

„Tokom odrastanja su me drugi dečaci maltretirati i osećao sam se kao da mi se duša odvaja od tela. Na kraju sam ručao sam u učionici u 10. razredu i nisam imao nikoga sa kime bih mogao da popričam. Morao sam da napravim štit oko sebe,“ rekao je.

„Mnogo toga sam prestao da radim kako bih se osećao sigurnijim. Teško je kad moraš da budeš gluv za sve ljude kako bi bio siguran,“ ispričao je Tyler i rekao da je tek pred kraj snimanja serije rešio da istraži svoju biseksualnost.

ČITAJTE:  Dženifer Kulidž se zahvalila "zlim gejevima koji su pokušali da je ubiju"

„Tek tada sam dozvolio sebi da se opustim i istražim taj deo sebe, ranjivost, emocije i šta zapravo znači biti biseksualac.“

Tyler seriji Rozvel, Novi Meksiko glumi gej momka Alexa Manesa. „Razumem ga jer znam šta znači biti potlačen. I ja sam želeo da me otac prihvati. I ja sam sumnjao u sebe, kao i on.“

„Sve što želim je da živim iskrenim životom i da bude u redu ako prošetam gradom, držeći dečka za ruku, bez komentara ljudi da sam ja onaj momak iz serije,“ rekao je i dodao šta je njegov cilj.

„Želim da budem što više srećn. Što više slobodan,“ istakao je.

Izvor: Teenstar


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.