Šarliz Teron otkrila da joj je dete transrodno

Šarliz Teron je prvo imala sina i ćerku, ali posle jednog saznanja i prihvatanja ona sada ima dve devojčice.

Oskarovka je usvojila decu, Džeksona i Ogast. Džekson je dečak od sedam godina i usvojila ga je 2012, a ćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotografije dečaka u haljinici šokirale su deo javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je devojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dečak. I otada, odgajam devojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dve divne devojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvetale,” rekla je ona.

“Moj posao majke podrazumeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja deca imala to pravo, i kako bi se tokom života osećale bezbedno,” rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije večan i da moram da ga živim iskreno,” rekla je ona.

Izvor: B92

One comment

  1. I ja volim da nosim haljinu ,da farbam kosu i da sminkam usta .Ja sam inace potpuno heteroseksualne orjentacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.