Skunk Anansie dolazi u Zagreb 19. novembra


Nakon nastupa na Šalati prošlog jula, britanska alt-rock grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb i na drugi deo slavljeničke turneje “25 Live @ 25” kao jedan od retkih gradova u kojima će nastupiti dva puta, a ponovni susret benda i publike u Zagrebu biće 19. novembra u Domu sportova, najavila je agencija LAA.

Prošlog jula, usred letnje sezone u prilično ispražnjenom gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od 5.000 fanova na koncertu koji im se svideo jer je Zagreb nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup, glasan, eksplozivan i izuzetno emotiva, navodi se u saopštenju.

Stoga su odmah započeli pregovori o povratku, na drugom kraku turneje kojom obeležavaju 25 godina benda.

ČITAJTE:  Madona se pojavila na Prajd žurci u Njujorku

Nova serija koncerata uključivaće, osim standardne “best of” liste, i neke pesme koje nisu dugo svirali, a obuhvataće čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad u regionu koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 kilometara, tačnije do Milana.

Prošle godine bend je predstavio singl “What You Do For Love”, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. februara pridružila mu se oštra i moćna “This Means War”, koju je i publika u Zagrebu imala prilike da čuje uživo.

Skunk Anansie već drugu godinu obeležavaju četvrt veka rada svirajući svoje hitove na putu oko sveta.

Povratak u Zagreb 19. novembra obeležiće sve najvažnije pesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput “Hedonism”, “Weak”, “I Can Dream”, “Twisted”, “Charlie Big Potato”, “Secretly”, “Because Of You”, “Brazen (Weep)”, “Charity”, “Tear The Place Up”, “Secretly”, “The Skank Heads”, “Yes It’s Fucking Political”, kao i već spomenute “What Do You Do For Love” i “This Means War”.

ČITAJTE:  Argentina: Muškarac zapalio četiri lezbejke

Izvor: N1


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.