Porodica Džordža Majkla emotivnom porukom obeležila godišnjicu njegove smrti

Porodica pokojnog Džordža Majkla je na njegovom sajtu objavila dirljivo pismo kojim je obeležila prvu godišnjicu njegove smrti.

Da podsetimo, Džordž Majkl je 25. decembra 2016. preminuo u 54. godini u svom domu, a njegov otac Džek i sestre Joda i Melani su uz Majklovu sliku iz detinjstva, u svojoj poruci, između ostalog napisali:

– Jog (Džordž), koji je voleo Božić i uvek se nadao da će pasti sneg, želeo bi da svi vi koji ste ga voleli i divili mu se, da zastanete na trenutak, podignete čašu, uživate u njegovoj muzici i setite ga se sa radošću, i potrudite se da provedete što više vremena sa porodicom i prijateljima, i cenite to.

– Jog je delio svoju muzikku sa svima nama, i mnogi od vas koji ste duboko povezani sa njegovim tekstovima, ipak, sa druge strane, u svoijim životima čuvate ta važna osećanja i reči u sebi, i to su često najteže stvari da se izgovore naglas.

– Pa, ako možete, u njegovu čast ove godine, udahnite duboko i naglas recite: “Volim te”… Mi svi mislimo da imamo vremena za to, zar ne? Ali, možda, vreme vam ističe…

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.