Jelenu Karleušu muva bogata obožavateljka

Jelena Karleuša dobila je brushalter optočen „svarovski“ kristalima, vredan 5.000 evra, i to od vatrene obožavateljke koja je zaljubljena u nju, saznaje Kurir!

Najveća pop zvezda je navikla da od fanova dobija lutke sa svojim likom, cveće, da tetoviraju njen lik, da joj šalju pisma, bombonjere, plišane igračke… Međutim, do sada se nikada nije desilo da joj se udvara neka devojka, i to na ovako direktan način. Pevačica je bila zapanjena kada je na njena vrata stigao skupocen poklon, a još više ju je zapanjila ljubavna poruka koju je uz to dobila.

– Pre nego što je Jelena otputovala u Tursku kod supruga, na njenu adresu je stigla velika crvena kutija u kojoj je bilo iznenađenje za nju. U prvi mah pomislila je da joj je po ko zna koji put Duško poslao poklon, ali ubrzo je shvatila da nije tako. Čitajući poruku, JK je shvatila da je vredan poklon dobila od devojke koja je zaljubljena u nju. Između ostalog u pismu je pisalo: „Draga Jelena, ti si najlepša žena koju sam ikada videla. Volela bih da te upoznam na nekom od tvojih narednih nastupa, na kojem ćeš nositi baš ovaj poklon koji sam ti s ljubavlju pripremila. Znam da ti ne smeta što ti otvoreno priznajem da sam zaljubljena u tebe, jer ti si uvek podržavala i borila se za naša prava. Volim te!“, pisalo je u poruci ispod koje se potpisala devojka čiji su inicijali S. A. (ime i prezime poznato redakciji) – ispričao nam je izvor blizak pevačici.

Karleušini prijatelji iz sveta mode otkrili su joj da je reč o unikatnom modelu brushaltera, koji je po svoj prilici pravljen baš po njenim merama.

– Cena ovakvog modela, ručno šivenog sa „svarovski“ kristalima, košta oko 5.000 evra. Mi se sada šalimo s njom na račun toga što su i devojke počele da joj se udvaraju, ali ona to prihvata bez problema. Čak je i njenom suprugu Dušku Tošiću bilo simpatično kad mu je Jelena otkrila kakav poklon je dobila i od koga. On je kroz šalu tražio da ovaj komad veša donese u Tursku kako bi on ocenio kako joj stoji – kaže izvor.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.