Novi detalji ubistva koje je uznemirilo Aranđelovac!


Saša Radovanović (49) ubio je komšiju Dragana Pavlovića Gašu (48) jer mu je navodno tražio da ga oralno zadovolji! To je Saša izjavio na saslušanju u Višem sudu u Kragujevcu nakon zločina koji se u sredu dogodio u Aranđelovcu.

Kako su preneli lokalni mediji, kobne večeri Radovanović je otišao u grad na tombolu, pa je u jednom trenutku izašao da kupi grisine. Tada je naišao na komšiju koji ga je zlostavljao više od godinu dana.

– Dragan ga je odvukao na planinu Bukulja i tamo ga krvnički tukao, kao i obično, ali ovog puta rešio je da ode korak dalje u ponižavanju. Dok je Saša bio na kolenima od iznemoglosti, Gaša je počeo da ga tera na oralni seks. Dragan je to odbio i ovaj je nastavio da ga tuče, a kada je završio, otišao je – ispričao je izvor iz istrage za naš list.
Kako saznajemo, Saša nije mogao da se pomiri sa novim poniženjem, pa je rešio da presudi mučitelju.

– Čim je stigao kući, zgrabio je pušku i s prozora pucao u Dragana, koji je bio u svom dvorištu preko puta. Otac je dojurio u njegovu sobu, a on mu je rekao: “Ubio sam strvinu, neće više da me bije. Mislim da je još živ, idem da ga overim” – priča naš sagovornik.

Kada je došao do žrtve, Saša mu je pucao u međunožje, a zatim i u grudi, nakon čega se mirno predao policiji, koju je pozvao njegov otac Živorad.

Radovanović je ispričao u tužilaštvu da je Dragana svaka sitnica dovodila do besnila i da mu nikada nije bio potreban poseban razlog da bi ga pretukao.

Kako pričaju meštani Aranđelovca, svi dobro poznaju višestruko osuđivanog kriminalca Gašu, koji je robijao zbog ubistva i droge, pa se organizuju za potpisivanje peticije kojom će tražiti da se ubica Saša oslobodi. Oni tvrde da je Pavlović terorisao ceo grad i da sumnjaju da je policija žmurila na njegova krivična dela.

ČITAJTE:  Sara Jo nastupa na svetskoj Paradi ponosa

Izvor: Srpski telegraf


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.