Madona je izdala najbolju prijateljicu zbog vlasnice noćnih klubova


Pop zvezda Madona (63) godinama je bila vrlo bliska s glumicom i komičarkom Sandrom Bernhard. Štaviše, one su bile najbolje drugarice i nisu se razdvajale, a često su zajedno posećivale ekskluzivne žurke.

Sve se, međutim, raspalo 1992. godine, kada su Madona i Sandra zauvek jedna drugoj okrenule leđa.

Kako je nedavno ispričao Ajzak Mizrahi, prijatelj Sandre Bernhard, do kraja prijateljstva došlo je zato što se Madona umešala u Sandrinu ljubavnu vezu.

Sandra je, naime, tada bila srećno zaljubljena u vlasnicu poznatih noćnih klubova Ingrid Kasares.

“Nisam bio siguran kakve su Madonine namere sa Sandrom… Nisam mogao da pogodim šta se dešava između njih. Nisam bio siguran jesu li u vezi ili je Madona jurila Sandrinu devojku, koja je bila prelepa, devojku po imenu Ingrid”, rekao je Mizrahi.

ČITAJTE:  Riki Martin uzvraća tužbom protiv sestrića

Ranije se pričalo da su se Sandra i Madona posvađale jer pevačica nije pitala najbolju drugaricu da bude deo njene kontroverzne knjige “Seks”, koja obiluje fotografijama koje spadaju u meku pornografiju. Mizrahi kaže da to nije slučaj.

“To nije istina. Istina je da je Sandra izneverena jer je Madona imala aferu s Ingrid”, rekao je Ajzak i dodao da glumicu nije zanimala pomenuta knjiga.

“Niko od nas nije imao preterano lepo mišljenje o toj knjizi. Bila je, znate, malo “isforsirana”, malo izveštačena. Istina je da se nešto desilo između Madone i Ingrid dok se Ingrid viđala sa Sandrom, i Sandru je to povredilo. Nije reč o knjizi. Mislim da Madona ima drugačije viđenje toga šta znači imati seks sa nekim, šta znači biti u vezi s nekim. Mislim da nije verovala da radi nešto strašno. Samo je odgovorila na erotiku”, ispričao je on.

ČITAJTE:  Pisac Haled Hoseini ponosno saopštio da ima transrodnu ćerku

Madona je, inače, nastavila da se povremeno viđa s Ingrid i u decenijama koje su usledile, a pre izvesnog vremena su otkrile da su zajedno slavile Novu godinu.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.