Lil Nas X otkrio: U grob bih odneo tajnu da sam gej, da nisam postao poznat


I dalje ne živimo u dovoljno otvorenom društvu koje bez zadrška podržava LGBTQ zajednicu, što svi članovi zajednice osećaju na svojoj koži.

Shodno tome, mladi američki reper Lil Nas X otkrio je u nedavnom intervjuu da nikada nikome nije želeo da kaže da je gej – a onda je postao poznat.

„Da budem iskren, planirao sam da tu tajnu odnesem u grob. Ali, to se promenilo kad sam postao Lil Nas X,“ rekao je za Guardian.

„Želim da u potpunosti predstavljam LGBT zajednicu. Ne želim da ikoga ohrabrujem da radi nešto za šta nije u potpunosti spreman, posebno ako su u osnovnoj ili srednjoj školi. Ove stvari su teške,“ dodao je.

ČITAJTE:  Kristen Stjuart o Sumraku: "To je tako gej film"

„Meni je lakše, sa druge strane. Ja ne zavisim ni od koga. Niko me neće izbaciti iz kuće ili će se ponašati loše prema meni jer sam gej,“ dodao je.

„Moja porodica zna,“ otkrio je Lil Nas X, uz napomenu da ne razgovara sa majkom.

„Ali, to nije stvar o kojoj se priča. Svi ćutimo. Niko me ne pita da li imam dečka,“ rekao je i dodao:

„Ne želim da moj ljubavni život bude nešto o čemu se ikada ne razgovara. Šta sa decom u mojoj porodici? Želeo bih da taj razgovor bude neka sredina između potpunog otkrivanja stvari i nikakvog,“ dodao je.

U junu prošle godine, Lil Nas je na twitteru otkrio da je gej, nakon čega je usledila podrška pratilaca, ali i javnosti.

ČITAJTE:  Blagoslov istopolnih brakova nije jeres, niti bogohuljenje

Izvor: TeenStar


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.