Glumac optužio Čarlija Šina za silovanje maloletnika


Kontroverzni glumac Čarli Šin poriče optužbe Korija Feldmana da je silovao kolegu Korija Hajma na snimanju filma “Lukas”.

U novom dokumentarcu koji se bavi glumcima Hajmom i Feldmanom i njihovim iskustvima seksualnog nasilja dok su kao deca počeli da grade karijeru u Holivudu, zvezdu serije “Dva i po muškarca” optužuju da je silovao Hajma koji je u tom trenutku imao 13 godina, dok su snimali film “Lukas” 1989. godine, piše portal “E news”.

Feldman, koji je posvetio svoj život govoreći o pedofilima u šou-biznisu, u dokumentarcu nabraja imena muškaraca koji su zlostavljali i silovali dvojicu glumaca dok su bili maloletni, i objasnio je da mu se Hajm poverio i detaljno opisao šta mu je Šin uradio.

ČITAJTE:  “Srpsko nacionalno biće i druge priče” u knjižarama

Šin, sa druge strane, kako piše Hafington post, izričit je u tome da se ti “bolesni i izopačeni” navodi nikada nisu desili, te se poziva na majku Korija Hajma, koja je u više navrata branila Šina, čak i kada su optužbe prvi put isplivale na površinu.

Tokom godina, ovi navodi su iznošeni mnogo puta. Šin je prethodno tužio magazin koji je prvi objavio ove optužbe 2017. godine zbog klevete. Na kraju je Šin 2018. godine dobrovoljno odbacio tužbu, a portparol magazina naveo je da su “prijateljski rešili” slučaj van suda.

Kori Hajm nikada nije javno imenovao Šina kao svog nasilnika. Preminuo je u 38. godini od upale pluća.

ČITAJTE:  Guverner Ohaja stavio veto na zakon o zabrani promene pola

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.