Gej veza na domaćoj televiziji: OK ili ne?


Rijaliti Zadruga je od početka emitovanja izazvao lavinu komentara – hapšenje učesnika, oženjeni pevač prevario ženu pred kamerama, sevale pesnice, pao seks…

Ono o čemu se povela rasprava tek posle sedam meseci je veza pevačice i rijaliti učesnice koja je planula pred kamerama.

Reč je o Sanji i Matoroj, učesnicama rijalitija koje su pokazivale naklonost jedna prema drugoj, svađale se na krv i nož, a onda rekle da su zajedno (“možda”…)

Elem, u poslednjoj emisiji Zadruga u studiju se pojavila Sanjina majka, koja je rekla da nije verovala (možda i dalje ne veruje) da joj je ćerka gej, kao i da većinu svog života takve veze nije smatrala za normalne.

ČITAJTE:  Irska predstavnica na Evroviziji je kvir veštica

“Sada su se stvari promenile, ali ja sam mojoj deci uvek govorila i uvek ću govoriti vaš izbor je moj izbor”.

Ipak, ova veza nije sela svima, ali uglavnom zbog toga što se navodna homoseksualna romansa odvija pred našim malim ekranima.

Dok je Sanjina mama govorila da je ćerkin izbor i njen, začula se Anabela Atijas koja je rekla “naravno, to je Božija volja”, što nije selo mužu Saške Karan.

“Vere ne podržavaju tu vrstu spoja, to nije Božja volja, već su oni to izabrali. Ono što meni smeta je to što mi, sa ovih prostora, to gledamo na televiziji, u bilo koje doba dana ili noći. To gledaju deca, u tome je problem. Ne treba da osuđujemo, ali treba da kažemo neku reč i stavimo do znanja da se ne slažu baš svi sa takvim izborima. Rijaliti treba da gledaju stari i mladi, omladina, to je i vaspitna emisija. Treba da kažemo deci da ne rade te stvari”.

ČITAJTE:  Bosanac uhapšen nakon što ga je gej sin optužio za prisilnu ženidbu

U priču se ubacila i majka Miljane Kulić, učesnice koja je zatrudnela u rijalitiju Happy televizije Parovi, koja je rekla Sanjinoj mami da “ne brine i da će se ona po izlasku vratiti normalnom životu”.

“Deca se rađaju u porodici otac i majka, a ovo što je neko dozvolio ili izmislio ovo (misleći na homoseksualizam) je van normalnog”.

U studiju je bilo gostiju koji su pokušali da kažu da ne treba osuđivati, upirati prst, već gledati svoja posla, ali i komentara da deca ne bi trebalo da gledaju rijalitije, odnosno da bi roditelji trebalo da im uzmu daljinski i isključe TV.

Isto i da urade oni kojima smeta ovakvo eksponiranje na malim ekranima.

ČITAJTE:  Ijan Mekelen raskinuo sa 54 godina mlađim dečkom

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.