Bijonse i Madona stižu u Srbiju?


Za manje od mesec dana počinje Merlinka filmski festival, pod sloganom “Reci osam”, a gošće na njemu bi mogle da budu Bijonse i Madona!

O 8. do 14. decembra u Domu omladine biće prikazano 56 filmova, a selektovana su ostvarenja koja prate život trenutno dve najveće zvezde pop industrije, tako da će im organizatori uputiti poziv da podrže manifestaciju koja se bavi LGBT temama.

“U okviru ovogodišnjeg filmskog festivala Merlinka biće prikazan dokumentarac ‘Strike a Pose’, koji prati Madonine igrače s turneje ‘Blond Ambition’, a njih najbolje poznajemo iz spota ‘Vogue’ i filma ‘U krevetu s Madonom’. Takođe, publika će premijerno videti i ‘Čekajući Bijonse’, dokumentarac o grupi njenih fanova koji mesec dana kampuju u Sao Paulu kako bi prvi kupili karte za njen koncert. Mi bismo voleli da Madona i Bijonse dođu u Beograd na projekcije filmova, i činimo sve što je u našoj moći da se to desi”, rekao je Predrag Azdejković, gej aktivista i direktor festivala Merlinka za “Kurir”.

ČITAJTE:  Gej par iz Italije oduševljen Srbijom

Na otvaranju će biti prikazan brazilski film “Ne zovi me, sine” nagrađivane rediteljke Ane Mulajert, koji je osvojio nagradu Tedi za najbolji igrani film na ovogodišnjem Berlinalu, a selektovano je čak deset domaćih ostvarenja.

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.