Azdejković: Vučić maestralno zapušio usta Bošku Obradoviću


Predrag Azdejković, glavni i odgovorni urednik gej magazina “Optimist”, ističe za Danas da je predsednik Aleksandar Vučić izjavom da su mu „grozni oni koji bi da, tukući pedera pored sebe tuku pedera u sebi, kao i oni koji bi nešto da hvališu a ne razmišljaju kakve probleme ima Srbija i šta joj je natovareno na vrat“, maestralno zapušio usta Bošku Obradoviću.

Azdejković dodaje da je time zapušio usta i ostalim homofobima koji ovih dana vrište na Evroprajd kao da im je to najveći problem u životu.

“Onome kome je Evroprajd najveći problem u životu mnogo lepo živi u Srbiji i spada u privilegovane!

S druge strane Vučić je, smatra Azdejković, malo potkačio i same organizatore Evroprajda i “pokušava da LGBT populaciju vrati u četiri zida, apelujući na naš patriotizam”.

ČITAJTE:  Marko Mihailović napustio studio nakon sumanutih teorija zavere o LGBT

“Znate, Srbija je u teško situaciji pa biste mogli da se žrtvujete za više ciljeve i otkažete Evroprajd jer zbog Evropske unije ne smemo da ga zabranimo! To ne prolazi, jer sumnjam da bi organizatori otkazali Prajd čak i kada bi država ponudila da donese nekoliko zakona koji bi olakšali život LGBT populacije. Ja sam pragmatičan i pristao bih na takvu trgovinu, ali Goran Miletić nije”, ističe Azdejković.

Podsetimo, Vučić je rekao da mu “ne smetaju ni homoseksualci ni ovakvi ili onakvi”, te da svako ima svoj život i “neka radi šta hoće u svoja četiri zida“.

Naglasio je da će ove, kao i prethodnih godina, skup na Prajdu trajati jedan dan i upitao „zašto se ne sklonite taj jedan dan“.

ČITAJTE:  Francuska dobila prvog gej premijera: Gabrijel Atal

Izvor: Danas


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

3 comments

  1. Gospodin Azdejkovic je samo zaboravio da kaze, da je predsednik Vucic jednako izjavio da mu se gade i pobornici Europrajda , sto je jako ponizavajuce za sve LGBT ljude ! Zasto to Azdejkovic ne vidi , je pitanje koje muci mnoge .

  2. Dragi Pekas,
    Vi baš ne volite da čitate naše vesti do kraja… Postoji tekst i nakon naslova!

  3. Još dok je bio mladi radikal, taj Azdejkovićev Vučić je zatečen od strane policije kako puši jednom transvestitu.Ima policijski zapisnik o tome, a Šešelj mu je pomogao da se to zataška, i da mediji to ne objave. Ipak, ne zna se kako , iz policije je to procurilo u javnost…Zato Vučić ima ambivalentan stav o LGBT populaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.