Vučić: Neko bi tukući pedera pored sebe da pobedi pedera u sebi


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas vrlo slikovito objašnjenje zašto su mu “odvratni” svi koji govore o Evroprajdu.

Govoreći o održavanju Evroprajda u Beogradu i najavama da bi mogao biti otkazan, Vučić je rekao da nam je najlakše pričati o glupostima.

„Ne cenim mnogo ni one koje govore za Evroprajd, ni one koji govore protiv njega. Odvratni su mi i jedni drugi. Samo gledaju kako da stave teret na leđa svojoj državi. Grozni su mi i oni koji bi da tukući pedera pored sebe da se bore protiv pedera u sebi, kao i oni koji bi nešto da hvališu, a ne razmišljaju o tome kakve sve probleme ima država Srbija i šta joj je sve u ovom trenutku natovareno na vrat. Ovo sam pesnički rekao jer nikoga ne želim da uvredim. Meni ne smetaju ni homoseksualci, ni ovakvi, ni onakvi. Svako ima svoj život, nek radi šta hoće u svoja četiri zida. A što u to mešate državu? A što se vi ne sklonite taj jedan dan, nemojte da lažete više da će sedam dana da traje taj skup“, rekao je Vučić i dodao:

ČITAJTE:  Tabloidi napadaju udruženje "Da se zna" zbog navodne prodaje narkotika

„Pa da bismo pričali o glupostima, da ne bismo pričali o tome šta ćemo sa strujom, šta ćemo sa naftom, od 1. novembra nema više ruske nafte za nas, mi smo pod sankcijama. Da ne bismo pričali o gasu, o mazutu i uglju… Samo pričamo o glupostima, jer nam je najlakše da pričamo o glupostima, jer to najbolje znamo i u kafani da radimo, gde nema nikakve odgovornosti“, rekao je Vučić danas nakon razgovora sa Srbima sa KiM.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Apsolutno Predsednik u pravu, jer oni koji bi hteli da tuku pedera, da ga napadaju, da mu se ruga i slično TACNO je da se bori i mrzi pedera u sebi.To isto će potvrditi i bilo koji psiholog, psihijatar ili neki lekar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.