Zaboravljena lezbijska afera Vitni Hjuston


Život Vitni Hjuston, vlasnice jednog od najsnažnijih vokala svih vremena, godinama nakon njene tragične smrti i dalje privlači veliku pažnju medija i javnosti.

Buran brak sa Bobijem Braunom tokom kojeg je više puta bila žrtva nasilja punio je novinske natpise, ali je jedna drugačija ljubavna priča ugledala svetlost dana tek pre nekoliko godina.

Naime, u biografiji pod nazivom „Whitney and Bobbi Kristina, the deadly price of fame“ koju je napisao Ijan Halperin 2015. godine, autor tvrdi da je jedan čikaški advokat novčano ucenjivao pevačicu i njenu porodicu. Razlog? Ljubavna afera koju je Vitni imala sa jednom ženom. U pitanju je bila Robin Kraford, njena lična sekretarica.

ČITAJTE:  Henks ne bi ponovio ulogu gej momka

Prema pisanju lista Njujork post, ta ljubavna veza se dogodila početkom 90-ih godina. Advokat, čije ime nije navedeno, tražio je 250.000 dolara da ne otkrije javnosti detalje ljubavne veze Hjustonove.

U knjizi se, prema izveštaju FBI, navodi da je pevačicin otac Džon Hjuston, pristao na ucenu 1992. godine i „isplatio“ advokata.

Te iste godine Vitni Hjuston se udala sa Bobija Brauna dok je Robin Kraford poklonila luksuzni automobil u znak njihovog prijateljstva, dodaje se u knjizi.

Dve godine nakon objavljivanja ove knjige, o istoj temi govorilo se i u dokumentarcu “Whitney: Can I Be Me”. U filmu je govorila pevačicina bliska prijateljica Elin koja je iznela svoje mišljenje o odnosu Vitni i Robin:

ČITAJTE:  Elton Džon za 75. rođendan obradovao fanove novim albumom

“Ne mislim da je Vitni bila lezbijka, već biseksualka. Robin je bila njena sigurna luka i skrovište od drame, a Vitni se sa njom osećala zaštićeno”, ispričala je ona.

Vitni i Robin su dugi niz godina bile najbolje prijateljice, ali iz više izvora su isplivale tvrdnje da su bile više od toga. Pevačica je kod prijateljice često išla kad god bi se suočila sa izazovima u karijeri, ali je njihova veza zvanično prestala kada se Hjustonova udala za Bobija Brauna.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.