Vrnjačka Banja: Mamili gejeve na seks pa ih tukli i pljačkali!


Dalibor J. (31) preko aplikacije Grindr mamio muškarce u vikendicu i s nekima od njih spavao. Potom su se pojavljivali njegovi drugovi, koji su ih fizički zlostavljali i otimali im novac i nakit.

Petorica mladića iz Vrnjačke Banje uhapšeni su zbog sumnje da su krajem jula preko aplikacije Grindr, koja služi za upoznavanje gej osoba, ugovarali sastanke sa muškarcima, a zatim ih tukli i pljačkali!

Lisice su stavljene Daliboru J. (31), koji je označen kao mozak operacije, zatim Radomiru V. (29), Gordanu R. (30), Antoniju V. (36) i Goranu M.(30).

Oni su se na saslušanju branili da su samo zakazivali sastanke kako bi pružali seks za novac i da nisu pljačkali svoje mušterije. Međutim, žrtve su ih prepoznale i potvrdile da su prevarene, zbog čega je osumnjičenima određen pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, grupa lovaca na gejeve dosad je prevarila najmanje 20 pripadnika LGBT populacije. Neki slučajevi nisu prijavljeni jer je žrtve bilo sramota.

ČITAJTE:  Gej mladić prekinuo štrajk glađu, nezadovoljan postupanjem policije

– Osumnjičeni Dalibor je okupio drugare i dosetio se kako da dođu do novca. On se preko aplikacije Grindr dopisivao sa gejevima i ugovarao sastanke, navodeći detalje o tome kakve su mu seksualne fantazije. Korisnici ove društvene mreže za upoznavanje nasedali su na njegove predloge i pristajali da se sastanu kako bi imali seks. Međutim, oni su, pored seksa, dobijali batine i ukraden im je novac – navodi naš izvor.

Kako dodaje, jedna od žrtava Dalibora bio je mladić (26) iz Kraljeva, s kojim se sastao 18. jula.

– Tokom upoznavanja predložio mu je da odu u zabačeni deo jer tamo navodno ima vikendicu. Čim su zakoračili u šumu, počeo je da pipka mladića i tako mu skretao pažnju. Tada su se pojavili Gordan R. i Goran M., koji su bez reči počeli da ga tuku. Zatim su mu ukrali torbicu sa 70.000 dinara i ličnim dokumentima. Pretili su mu da nikome ne kaže jer će se brzo pročuti da je gej – objašnjava naš sagovornik, i dodaje da je žrtva zbrinuta u bolnici u Kraljevu.

ČITAJTE:  Dokle više netrpljivost prema drugačijima?

Grupa je već sutradan ponovo krenula u akciju lova na gejeve, ali ovoga puta i sa „hepiendom“. Bar za neke.

– Dalibor je namamio i Đ. M. (31), koji je, ipak, odbio da ide u „vikendicu“, pa su otišli do proplanka u blizini puta. Auto se tresao, stakla su bila zamagljena od uzdisaja… Međutim, pojavili su se Gordon R. i Antonio V. Otvorili su vrata i prekinuli oralni seks između svog druga i žrtve sa aplikacije za upoznavanje. Potom su zajedno sa Daliborom pretukli muškarca i ukrali mu 10.000 dinara, lančić i sat – navodi naš izvor.

Policija je po prijavama reagovala i ubrzo shvatila princip rada gej bande. Prikupila je dokaze koji su doveli do njihovog hapšenja.

ČITAJTE:  Preminuo Đurica Stankov! Decenijama se borio sa HIV infekcijom i protiv stigmatizacije obolelih

– Kod Antonija V. pronađena je i droga, pa je dobio prijavu i za to – podvukao je sagovornik.

Ugledali se na Lepog Miću

Ovaj slučaj mnogi su uporedili sa akcijama Aleksandra S., zvanog Lepi Mića, koji je tokom 2015. godine ugovarao sastanke s muškarcima i pljačkao ih.

Njegova žrtva Slavoljub svedočio da ga je on seksualno zlostavljao, mučio, zaključao u toalet i ukrao mu oko 140.000 dinara.

Kako su mediji pisali, upoznali su se preko sajta Klub za odrasle i ugovorili sastanak u Slavoljubovom stanu. Mića je od žrtve tražio novac. Prvo 1.000, a zatim još 8.000 dinara da bi navodno uradio testove na HIV i hepatitis B i C. Navodno, pretio mu je ubistvom ako mu ne da novac.

Izvor: ALO!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.