Tom Ford: “Teško je bez Ričarda”


Modni dizajner Tom Ford priznao je kako se teško privikava na život bez svog partnera Ričarda Baklija, koji je preminuo u septembru ove godine, u njihovom domu u Los Anđelesu, nakon borbe sa teškom bolešću.

“Teško je nakon 35 godina, jako teško”, ispričao je u intervjuu Ford, koji sada sam brine o njihovom devetogodišnjem sinu Džeku, prenosi Dejli Mejl.

Kaže kako mu često pomisli da bi mogao da nazove svog supruga, ali onda se suoči sa surovom realnošću. Ričard mu je uvek bio velika podrška u svemu, a kaže da nije mogao ni da zamisli kako će njegov život izgledati kada postane samohrani roditelj.

“Do nedavno mi je Ričard pomagao od ranog jutra. Poslednjih mesec dana borim se sam sa sobom jer bi uglavnom on pripremio Džeku doručak, a sada sve radim sam”, priča Tom.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

Tom i Ričard su se upoznali na jednoj reviji 1986. godine u Njujorku, a partneri su bili više od tri decenije. Zvanično su se venčali 2014. godine, nedugo nakon što su istospolni brakovi legalizovani u SAD-u.

Par zajedno ima devetogodišnjeg sina Aleksandera Džona “Džeka” Baklija Forda. U vreme kada su se upoznali Tom je preuzeo modnu kuću Guči, pre nego što je pokrenuo sopstvenu uspešnu kompaniju, sa samo 25 godina, dok je Ričard tada imao 38.

Dizajner je jednom prilikom njihov susret opisao kao ljubav na prvi pogled.

“Pogledali su nam se susreli i u roku od mesec dana smo živeli zajedno. Od tada se nismo razdvojili”, otkrio je za magazin Pipl i dodao kako je odmah znao da je pronašao čoveka s kojim će provesti ostatak života.

Tri godine kasnije Ričardu je dijagnostifikovan rak grla i operisan je, pa se uprkos lošim prognozama uspešno oporavio i njihovoj sreći nije bilo kraja.

SIna Džeka dobili su 2012. godine, a dečaka, koji sada ima devet godina, rodila im ga je surogat majka. Dve godine kasnije venčali su se na privatnoj ceremoniji, a detalje nikada nisu hteli da otkriju javnosti, čak ni mesto venčanja.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.