Suze Elen Dedženeris – nema više emisije “Elen Šou”


Elen Dedženeres se trudila da obuzda svoje emocije dok se obraćala publici u poslednjoj epizodi njenog tok-šou programa.

Emisija koja je počela da se emituje 2003. godine, završila se zvanično juče, a Elen je dala svoj poslednji monolog.

Poslednji deo emitovan je na En-Bi-Siju danas popodne, a voditeljka je postala emotivna kada je započela monolog o svojoj istoriji na čuvenom setu.

“Došla sam ovde pre 19 godina i rekla sam da je ovo početak veze. I danas nije kraj veze, to je više mali prekid. Sada možete da vidite druge emisije. Možda ću s vremena na vreme videti drugu publiku”, počela je da se smeje.

“Pre 25 godina, otkazali su seriju u kojoj sam glumila jer nisu želeli da lezbejka bude u udarnom terminu jednom nedeljno. Pa sam rekla: ‘U redu, biću u toku dana svaki dan, šta kažeš na to? Kakvo lepo, prelepo putovanje smo prošli zajedno i ako je ova emisija izmamila osmeh na vašim licima, ako vas je podigla kada ste bili u bolnom periodu, ili kada ste bili tužni, onda sam uradila svoj posao”, dodala je ona pre nego što joj je glas pukao.

ČITAJTE:  Rok Hadson: Apolon starog Holivuda

Program je prvi put debitovao ranih 00-ih i vremenom postaje jedan od najgledanijih tok-šou emisija u Americi.

Niz poznatih lica pojavio se na sofi naspram voditeljke, među kojima su i Kim Kardašijan, Mišel Obama, Maraja Keri, Dakota Džonson i Čening Tejtum.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.