Šta će biti sa karijerom Eltona Džona?

Britanski pevač Elton Džon najavio je za danas izjavu za medije o svojoj budućoj karijeri.

Očekuje se da će on otkriti planove za svoj novi poduhvat posle angažmana u Las Vegasu, koji se završava u maju posle šest godina, navodi Bi-Bi-Si (BBC)

Ser Elton Džon će simultano dati izjavu u Londonu i Njujorku u 18.30 po centralnoevropskom vremenu, navedeno je na internet-sajtu 70-godišnje superzvezde, gde se unazad odbrojava vreme izjave uz misterioznu poruku: “Konačno sam odlučio da ću ubuduće …”

Iako nema više detalja, tabloid “Dejli miror”(Daily Mirror) piše da će Elton Džon, koji je prodao više od 250 miliona ploča u pet decenija, objaviti da završava svoje turneje.

Na nalogu pevača na Tviteru piše “To je početak puta… napravite putovanje 24. januara”, a u natpisu na video-snimku na tom nalogu stoji “Elton Džon danas kreće u novu fazu svog kreativnog puta. I taj put će biti isto toliko iznenađujući i moćan kao njegovi prvi nastupi pre gotovo pedeset godina”.

Pevač koji je prošle godine morao da otkaže predviđene koncerte u SAD zbog teške bakterijske infekcije odlučio je u januaru 2016. da smanji broj koncerata da bi mogao da bude sa svoje dvoje dece.

Elton Džon, koji ima dva sina sa suprugom Dejvidom Fernišem,objasnio je da ne voli da bude suviše dugo odvojen od svoje porodice i da je stoga odlučio da će ubuduće imati manje koncerata.

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.