Šokantne izjave Lagerfelda


Nemački dizajner osamdesetogodišnji Karl Lagerfeld i kreator modne kuće Šanel, šokirao je gledaoce francuske televizije izjavom da “ne može neko, iako je reč o događajima koji su deecenijama iza nas, pobiti na milione Jevreja, a onda na njihovo mesto dovesti na milione njihovih zakletih neprijatelja”.

Televizijska stanica primila je na stotine gnevnih komentara gledalaca kojima se nije svidelo njegovo viđenje trenutne nemačke migracione politike, kao ni kontroverzni stavovi o holokaustu.

“Ne može neko, iako je reč o događajima koji su decenijama iza nas, pobiti na milione Jevreja, a onda na njihovo mesto dovesti na milione njihovih zakletih neprijatelja”, rekao je osamdeetogodišnji dizajner Šanela.

“Znam nekog u Nemačkoj ko je primio mladog Sirijca, a onda mi nakon četiri dana rekao: ‘Najbolja stvar koju su Nemci izmislili je holokaust”, rekao je Lagerfeld, prenosi Gardijan.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

Lagerfeld, koji je rođen u Hamburgu u vreme kada se Adolf Hitler dokopao vlasti, poznat je po svojim kontroverznim izjavama, a njegova posebna meta je nemačka kancelarka.

“Pastorova kćerka je već primila milione i milione imigranata i oni su integrisani, rade i sve je super… Ne mora uzimati još milion imigranata kako bi popravila imidž nevaljale maćehe nakon grčke krize”, rekao je Lagerfeld.

“Pogledajte Francusku, zemlju ljudskih prava. Koliko su oni primili izbeglica? 10.000, 20.000?’, upitao se Lagerfeld.

Izvor: Danas


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.