Sočni lezbejski poljubac na Filmskom festivalu u Veneciji


Jedan prilično strasni poljubac na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji opasno će pomutiti slavu svim stalnim zvezdama koje su uprkos koroni stigle na čuvenu Mostru. Dve influenserke, inače bivše devojke, poljubile su se pred kamerama, kao da ih niko ne gleda, izazivajući burne reakcije.

Crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji prošetalo je puno dama, ali niko kao ove dve. Mila Suarez, influenserka iz Monaka, i Elisa Depanisis model iz Maroka stigle su u elegantnim haljinama na promociju filma “Le sorelle Macaluso”. Malo su pozirale, a onda su počele da se ljube. I, to je trajalo, i trajalo, dok nije zabeležen svaki sočni detalj.

ČITAJTE:  Gej par iz Italije oduševljen Srbijom

Njih dve su bile pozvane povodom premijere, kao ispomoć za promociju s obzirom da imaju armiju pratilaca na društvenim mrežama, ali se zapravo i ne pojavljuju filmu od kog se puno očekuje. Naime, u pitanju je adaptacija popularne priče legendarne Eme Dante o porodici pet sestara i njihovom teškom životu u Palermu. Poljubac kao poljubac – nema ničeg spornog u tome, ali je ovde, na žalost, jasno da je u pitanju jeftini marketinški trik koji nema nikakve veze sa filmom.

Mila i Elisa su ispričale kako su htele i da odaju počast čuvenom poljupcu Madone i Britni Spirs na dodeli MTV nagrada koji se dogodio pre 17 godina. Ali, teško da će se o njihovom ljubakanju pričati toliko dugo i svakako ne u istom maniru kao o onom između dve pevačice.

ČITAJTE:  Jelena i njena devojka žele da postanu majke

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.