Slika poljupca koja je obišla svet


Vanesa Foliaki i Karina Braun su igračice ragbija u Australiji i lezbejke. U vezi su već četiri godine, a njihov poljubac nakon utakmice u kojoj su igrale jedna protiv druge uzburkao je mnoge strasti.

Dve devojke su se nakon sportskog okršaja emotivno zagrlile i poljubile, a fotografiju ovog izliva osećanja na Facebook je postavila Nacionala ragbi liga (NRL). Usledile su brojne reakcije, što pozivitvne, što negativne, a najviše pažnje je privukao komentar kojim se ističe da privatnim emocijama nije mesto na terenu:

“Da su na njihovom mestu dva tipa, svi bi bili besni. Sačuvajte to sranje za svlačionicu ili svoju kuću. Ne zanima nas da li ste partnerke, devojke, ljubavnice itd, želimo vam svu sreću, radite šta god hoćete, bez diskriminacije ili osuđivanja s moje strane, ali privatnim stvarima nije mesto na terenu, tu bi fudbal trebalo da govori za sebe. Loš potez za NRL, ovo će možda odbiti neke devojčice koje žele da se bave sportom”, napisao je Met Mejnt, na šta je admin iz NRL odgovorio:

ČITAJTE:  Zdravstveni saveti koje bi svaki muškarac trebalo da zna

“Hej Met, dobro došao u 2018. Jedva čekamo da nam se pridružiš”.

Izvor: Noizz


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.