Šer objavila prvi singl s novog albuma

Kako će izgledati njen album na kojem će se naći samo pesme švedske grupe „Aba“ Šer pokazuje prvom obradom – “Gimme! Gimme! Gimme!”.

Posle pet i po decenija na muzičkoj sceni, pop diva publici će ponuditi jedinstveno izdanje – obrade pesama koje svet odlično zna i nesmanjenim intenzitetom voli, između ostalog i zahvaljujući filmovima Venčanje bez mladoženje, Mama mija! i Mama mija! Idemo ponovo!.

Ikona pop muzike glumi u nastavku mjuzikla Mama mija!, što je prema oceni mnogih, i bio okidač za ovakav poslovni potez slavne Amerikanke. U filmu je izvela numeru Fernando, a sada obožavaocima nudi svoju verziju hita Gimme! Gimme! Gimme (A Man After Midnight).

Album će se zvati Dancing Queen, a u prodaji će biti 28. septembra.

„Nakon što sam (u filmu) otpevala pesmu Fernando, pomislila sam da bi bilo baš zabavno napraviti album sa obradama ‘Abinih’ pesama, pa sam to i uradila“, objasnila je čuvena pevačica.

Šer je album snimala u Londonu i Los Anđelesu, a otpevala je 10 hitova legendarne švedske grupe. Na spisku su, osim pomenutih Fernando i Gimme! Gimme! Gimme!, i SOS, Waterloo…

Izvor: RTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.