Robert Patinson i Kristen Stjuart ponovo zajedno?


Kristen Stjuart ga je prevarila, javno ponizila, ostavila, a sada su izgleda ponovo zajedno.

Naime, njih dvoje upoznali su se tokom snimanja prvog dela “Sumrak” sage, počeli su da se zabavljaju još 2008. ali su priznali romansu tek četiri godine kasnije. I već 2013. su nakon ogromnog skandala raskinuli – činilo se zauvek. Međutim… Kako tvrdi OK! magazin, par u poslednje vreme ponovo intenzivno provodi vreme zajedno.

– Poslednjih nedelja se često viđaju. Za sada je sve veoma tajno, ali među njima i dalje ima hemije. Ljudi oko njih se pitaju da li su se pomirili – kaže izvor blizak nekadašnjem paru, prema kome je ljubav između Kristen i manekenke Stele Maksvel zapala u krizu, zbog čega je ona rešila da se ponovo okrene Robertu.

ČITAJTE:  Igor Koruga: Plesnim performansom o queer nasleđu

– Nada se da je Robert ozbiljno mislio kada je rekao da joj je oprostio ono što se desilo – kaže insajder, osvrćući se na skandal kada je Stjuart uhvaćena u prevari sa režiserom “Snežane i lovca”, Rupertom Sandersom. Iako je Kristen tada uputila javno izvinjenje zbog ovog skandala, ubrzo su pukle i njena veza sa Robertom, ali i Rupertov brak sa modelom i glumicom Liberti Ros (koja se u međuvremenu udala za 65-godišnjeg muzičkog producenta Džimija Ovina).

Nakon toga, Robert se dugo zabavljao sa FKA Twigs, čak su bili vereni, ali su se razišli prošle godine.

Kristen je prošla nešto trnovitiji put, posle brojnih veza, u julu 2017. priznala je da je “totalno gej”.

ČITAJTE:  Jelena i njena devojka žele da postanu majke

– Imala sam toliko očiju uprtih u sebe i shvatila sam da moj privatni život utiče i na druge ljude, ne samo na mene. To je bila prilika da otkrijem deo sebe, kako bih pomogla drugim ljudima da se osećaju dobro u svojoj koži – ispričala je ona zašto je rešila da “izađe iz ormara”, te dodala da joj je “delovalo da je važno da to uradi”.

Izvor: Noizz


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.