Riki Martin o sudskoj zabrani prilaska bivšem partneru


Protiv poznatog pevača Rikija Martina (50) podneta je tužba za porodično nasilje i dobio je zabranu prilaska bivšem partneru u Portoriku, a nakon što je sud ovu vest saopštio, oglasio se i pevač.

Riki je na svom Tviter nalogu negirao optužbe koje su dovele do toga da mu je izrečena zabrana prilaska bivšem prijatelju i partneru, ali ljubavna saga će se ipak nastaviti na sudu.

Prema portorikanskim novinama “El Vocero”, latino pevač je izlazio sa podnosiocem prijave za zlostavljanje sedam meseci pre nego što se par razdvojio pre dva meseca. Međutim, Martin nije prihvatio raskid i više puta je pokušavao da stupi u kontakt sa svojim bivšim partnerom.

ČITAJTE:  Otvaranje izložbe Kvir Evropa u Novom Sadu

Pevač je optužen da ga je često zvao i da je “najmanje u tri navrata viđen kako luta izvan svog prebivališta, zbog čega je podnosilac prijave počeo da strahuje za svoju bezbednost“.

Slavnom pevaču je naređeno da se uzdrži od bilo kakvog kontakta sa podnosiocem prijave, fizički ili putem telekomunikacija, preko mejlova i društvenih medija.

Portparol ondašnje policije Aksel Valensija odbio je da javno kaže ko je tražio zabranu prilaska, pošto je anonimnost stranke obezbeđena prema zakonu Portorika o nasilju u porodici.

Početkom jula, Asošijeted pres je izvestio da je sudija Raiza Kajigas Kampbel potpisala nalog o zabrani prilaska, iako policija tada nije mogla da utvrdi gde se Riki Martin nalazi i da mu ga zvanično uruči. Nalog, inače, ističe 21. jula, nakon čega će Martin i podnosilac prijave biti pozvani na raspravu.

ČITAJTE:  "Džon Travolta je homoseksualac" – glumca odali sajentolozi

Martin je prvi put javno negirao optužbe u saopštenju objavljenom na Tviteru u ponedeljak 4. jula.

“Nalog za zaštitu iznet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu”, napisao je on, dodajući da pošto je to pravni predmet koji je u toku, u ovom trenutku ne može da daje detaljne izjave.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.