Riki Martin navodno optužen za incest


Popularnom pevaču, Rikiju Martinu, koga je navodno 21-godišnji nećak optužio za incest, mogao bi da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude proglašen krivim, prenosi Njuzvik.

Riki Martin je nedavno optužen za nasilje u porodici, navodi meksički list El Universal. Međutim, list je u sredu objavio da je osoba koja je optužila Martina za nasilje u porodici navodno pevačev nećak.

Nova otkrića El Univerzala dolaze ubrzo nakon što je objavljeno da je protiv Martina podneta zabrana prilaska. Zabranu prilaska podnela je osoba koja je izlazila sa pevačem nekoliko meseci, navodi portorikanski list El Vocero.

Njegov brat Erik Martin od tada je identifikovao navodnu žrtvu kao pevačevog nećaka, Denisa Jadiela Sančeza, izvestila je španska Marka.

ČITAJTE:  Stigao je prvi holivudski gej romkom i filmski kritičari ga obožavaju

Tužilac je izrekao Rikiju zabranu prilaska nećaku, 1. jula prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Portorikanski zakon kaže da ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi El Universal.

U razgovoru za Asošiejted pres ranije ovog meseca, portparol portorikanske policije, Aksel Valensija, rekao je da policajci nisu mogli da lociraju Martina.

Ubrzo nakon što su se pojavile vesti o zabrani prilaska, Martin je objavio saopštenje na Tviteru u kojem osporava navode.

“Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške”, navodi se u saopštenju.

ČITAJTE:  Tužilaštvo: Otkrićemo sva lica koja su se tokom Evroprajda nasilno ponašala

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.