Reditelj serije “The Last of Us”: “Na prevaru sam uvukao ljude da gledaju gej romansu”


Treća epizoda HBO-ove serije “The Last of Us” izazvala je gomilu reakcija zbog izmenjene priče o Bilu i Frenku, odnosno, činjenici da su dvojica likova iz videoigre u seriji gej par.

Epizoda, u kojoj je fokus prebačen s Džoela i Eli na Bila i Frenka, kod velikog je dela publike proglašena možda i najboljom do sada, a delu se nije svideo izmijenjeni scenario. Reditelj treće epizode Piter Hoar objasnio je kako je gledaoce “na prevaru” uvukao u to da gledaju gej romansu dvojice likova i fokusiraju se na njihovu priču.

“Nekada treba na prevaru uvući ostatak sveta da vide ovakve scene pre nego što krenu da komentarišu i zaključuju. Mislim da ljudi sada možda da razumeju da je to realnost. To je sve ljubav”, rekao je Hoar, koji je takođe gej.

ČITAJTE:  Elton Džon postao EGOT

“Bil, kojeg glumi Nik Oferman, komplikovana je ličnost i teško bi prošao kao gej osoba u stvarnosti. Ali nije sve tako binarno. On je čovek koji nikada nije spoznao sebe. Živeo je u svetu u koji nije imao poverenja. Živio je s majkom godinama, a onda je ona umrla i on je dobio kuću za sebe. Izolovao se od sveta i na kraju postao sredovečan čovek koji se zaljubi u drugog muškarca. Takvo nešto se ne vidi svaki dan”, zaključio je Hoar.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.