Predomislio se, opet će biti muško


Aleksandar ili Aria, model iz Los Anđelesa koji se upustio u pormenu pola, odlučio je da se predomisli.


Tridesetogodišnji Aleksander je dugo želeo da postane žena, a zadnje tri godine tako je i živeo. Zvao se Aria, uzimao je hormone da bi mu grudi narasle i laserski je uklonio dlake s tela.

Za ovu početnu “investiciju” potrošio je 10.000 dolara, a sada kaže, u ispovesti za “Daily Mail” da više ne želi da bude žena.


“Previše je to posla, a ja nemam vremena. Žene se tolio takmiče međusobno da je to nenormalno. Uz sve, za održavanje žena je potrebna gomila novca. Sada radim na izgradnji mišića grudnog koša da bi sakrio grudi koje su mi porasle. Srećniji sam kao muškarac jer kada sam transrodna osoba to je jako stresno”, rekao je Aleksander.

ČITAJTE:  Hongkong: Promena oznake pola u ličnim kartama

Ovaj tridesetogodišnji model je objasnio da Ariana i Aleks imaju dva jako različita života.

“Ja nisam neko ko živi u kutiji i ne dozvoljavam polnim normama da mi govore šta da radim ili ne radim, ili da me to pomeri sa mog mesta u društvu. Ljudi znaju da budu okrutni, misle da lažem, ali zaista sam verovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentarišu moje veće grudi”, rekao je objašnjavajući da sada podjednako predano radi i na svom duševnom miru i ne planira da se operiše da bi se rešio grudi.


Nada se i će naći partnerku koji će ga razumeti.

ČITAJTE:  Zvezda serije „Euforija“ ne želi više da glumi trans uloge

“Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona”.


Izvor: B92

ČITAJTE:  U Švedskoj granica za operaciju promene spuštena na 16 godina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.