Poznata voditeljka ćerki pretila smrću


Već nekoliko godina unazad u medijima se pojavljuju razne priče o odnosu voditeljke Rouzi O’ Donel i njene usvojene ćerke Čelsi.

Sve je počelo od trenutka kada je tinejdžerka 2015. godine pobegla od kuće, a zahavaljujući brzoj akciji, vlasti su uspele da je pronađu.

Iako su se danas donekle stišale strasti, pojavili su se novi detalji porodične drame, Čelsi je za sve ponovo optužila majku.

Tinejdžerka je otkrila da je Rouzi navodno znala gde se ona krila kada je nestala, ali i je ispričala da se dogodila jedna svađa koja se završila pretnjom smrću. Tom prilikom ju je Rouzi povredila bocom vina.

U intervjuu za “Dejli Mejl”, devetnaestogodišnjakinja je istakla da je nekadašnja voditeljka emisije “The View,” nakon što je saznala za njenu tetovažu, počela da je špijunira, juri po kući i preti da će je prebiti.

ČITAJTE:  Elen Dedženeres: "Stara sam, gej i zla"

“Istetovirala sam se. Rouzi je imala aplikaciju na mom telefonu pomoću koje me je špijunirala te je mogla da vidi sve što sam radila. Došla sam kući i odmah me je pitala za tetovažu. Poricala sam, ona je zatražila da se skinem i da joj pokažem, ali sam odbila”, bila je iskrena Čelsi.

Nakon što je odbila, voditeljka se toliko iznervirala da je sa flašom vina počela da je juri.

“Rekla mi je da me udariti flašom ako joj ne pokažem tetovažu ili pobegnem, kao i da će pozvati policiju i reći im da sam ja napala nju”.

Onda su usledile pretnje smrću…

“Držala je flašu iznad glave i jurila je ka meni govoreći da, ako stvarno želi da me ubije, to će i učiniti jer je toliko jaka”, ispričala je Čelsi.

ČITAJTE:  Met Bumer: Bio bih Supermen da nisam gej

Izvor: Prva


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.