Nil Patrik Haris u Netfliks gej komediji


Glumac Nil Patrik Haris zvezda je predstojeće Netfliksove gej komedije koja će vas nasmejati do suza.

Samo gledajući trejler, s ozbirom na to da serije izlazi 29. jula na ovom striming servisu, čini se da je u pitanju simpatični, komični spinoff serije „Seks i grad“, samo namenjen gej muškarcima.

Nil Patrik Haris je u svojim četdesetim godinama u Njujorku, upravo je raskinuo dugu vezi i uči kako da ponovo dejtuje. Izlazi po klubovima, koristi aplikacije za upoznavanje i šalje svoje golišave fotke – prvi put u životu.

Serija se zove “Uncoupled‘”, a njen glavni protagonista Majkl Lavson, mislio je da je “rešio život” – i debelo je pogrešio.

Majkl je agent za nekretnine. Bogat gej muškarac koji živi na Menhetnu. Imao je dugu vezu – od 17 godina – uzak krug prijatelja, sjajnu karijeru i gotovo sređen život. Sve se to menja kada njegov partner odlučuje da ga napusti.

ČITAJTE:  Andrej Obradović od četvrtka štrajkuje glađu

Gotovo preko noći, glavni lik ove komične drame mora da se suoči sa dva najveća straha – kako da preboli gubitak osobe koju je smatrao svojom srodnom dušom, i kako da ponovo dejtuje u gej svetu sada kada duboko gazi petu deceniju.

Trejler pogledajte u nastavku. Ako volite komedije, drame, otvorenog ste uma i treba vam neka lagana serija kojom ćete “skratiti” leto, ovo je prava stvar za vas.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.