Nikola Jovanović: Umrećete jadni i isfrustrirani


On je naš poznati maneken koji je postigao uspeh i van granica Srbije. Već godinama živi u inostranstvu, a Nikola Jovanović je uspeo da, uz karijeru, izgradi i lep privatan život pa se pre godinu dana oženio muzičarem Ijanom Volfom.

Njih dvojica uživaju u zajedničkoj svakodnevici, putuju i slave svoju ljubav. Ipak, Nikola se pre određenog vremena osvrnuo na one koji osuđuju njegovu ljubav prema istom polu. Na svom nalogu na društvenoj mreži “Fejsbuk” je otvoreno pisao o tome.

“Vidim da neki članovi bliže i dalje rodbine verno uhode moj kao i profil mog muža pa čak i profile mojih prijatelja ne bi li skupili dovoljno informacija i pozvali moje roditelje , pa kao spontano pokušali da objasne mojim roditeljima da sam ja gej itd itd ! Pa dragi moji , ja ne krijem ništa , živim onako kako želim , pored sebe imam onog kod želim i boli me uvo da li će to nekom da se svidi ili ne , da li je to nekom prihvatljivo ili ne ! Ja sam srećan sa svojim životom ,a predlažem i vama da prvenstveno budete iskreni prema sebi i da budete srećni i iskreni zbog sebe, a ne zbog drugih , jer ako ceo život provedete u glumi , foliranju i pretvaranju da ste nešto sto zapravo niste ,a i nikad nećete biti ,koja je poenta života ? Umrećete isfrustrirani i jadni ! Možda sam ja lud , možda ste vi svi pametni ali samo pogledajte gde je mene moja ludost dovela ,a gde vas vaša pamet !”, rekao je Nikola.

ČITAJTE:  Na listi RFZO pet novih lekova za lečenje HIV-a

U nastavku njegove ispovesti stoji sledeće.

” Samo nastavite da u svoja 4 zida jedete poparu i kačamak ne bi li uštedili da jednim godišnje odete na odmor negde sto dalje od kuće i bili ono što ste zapravo- pi*ke da budete tu gde jeste ! Ovo se ne odnosi samo na “strejt” likove koji jedva čekaju da im žena ode negde na par dana , već i na lažne buržuje koji nemaju više od 100€. Takođe i na moraliste koji nemaju ni m od morala … Možda sam gej ali sam makar iskren prema sebi kao i prema svima do kojih mi je stalo , a vi se lepo zapitajte šta bi bilo kada bi za početak priznali sami sebi ko ste zapravo ! Eto toliko od mene , mrzim da smaram ovako i retko postavljam statuse ali ako ste već neki frajeri i ribe pa recite lepo meni šta vas muči , pa da rešimo problem.”, naveo je Nikola.

ČITAJTE:  Životna priča Karla Lagerfelda

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.