“Najevropljanin” Palma: Nikad za gej brakove


Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da se zalaže za evropske ekonomske vrednosti, ali da se nikada neće složiti sa gej brakovima ili sa održavanjem Parade ponosa u Srbiji.

Pošto mu je nedavno uručena nagrada “Najevropljanin”, Marković je za Radio-televiziju Vojvodine na pitanje o tome šta za njega znači Evropska unija kazao da pod vrednostima EU podrazumeva da budu zaposleni svi koji žele da rade i da nezaposlenost iznosi najviše pet do šest odsto.

“Osećam se kao Srbin i pravoslavac, porodica je za mene zakon. Nikada se neću složiti da dva muškarca uđu u brak – to je moj stav. Nemam ništa protiv tuđeg izbora, ali neka to rade u četiri zida, a ne da šetaju po Beogradu”, kazao je lider JS iz Jagodine.

ČITAJTE:  Gej mladić prekinuo štrajk glađu, nezadovoljan postupanjem policije

Upitan da li bi prihvatio da se veći broj migranata naseli u Srbiji, Marković je kazao da je “više za opciju” da se vrate odakle su došli.

“Ne mogu da zabranim nekome da kupi plac, ali veliki broj Srba je proteran iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, sa Kosova i Metohije, a njima još nismo pomogli jer nemamo dovoljno para. Trenutno je u Srbiji oko 7.000 migranata, to je veliki broj ali je pitanje dokle će trajati taj privremeni boravak”, rekao je Marković.

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.