Najbolji radovi Toma Dejlija koji je štrikanjem oduševio svet


Tom Dejli, britanski skakač u vodu, zauvek je izmenio ovaj sport na Ostrvu, a svojim postupcima i dostignućima ne prestaje da oduševljava javnost. Svaki fan koji je pomno pratio Olimpijske igre i ovog plivačkog šampiona, nije mogao a da ne zaviri na njegov Instagram put štrikanih radova.

Postao je hit kada ga je kamera uhvatila da hekla na tribinama. Nekoliko puta je to učinio tokom Igara. Ispleo je specijalan džemper za svoju državu, ali i futrolicu za medalju. Objasnio da mu to pomaže da se oslobodi stresa.

Sa štrikanjem je krenuo tokom prošle godine, u lokadaunu, na početku pandemije koronavirusa. Nedavno je otvorio i Instagram nalog pod nazivom „Made with Love by Tom Daley“ na kojem stalno objavljuje svoje radove, ali ih i prodaje, a novac donira u humanitarne svrhe.

Od džempera, majici, kupaćih gaćica (da, pravi pletene kupaće gaćice) do odeće za pse i mačke, Tom se pokazao kao vrsni umetnik u pletenju odeće. Ovaj otac jednog dečaka, kojeg odgaja sa svojim dugogodišnjim partnerom Dastinom Lensom Blekom, pored sporta, postao je i modna ikona.

U tu čast, donosimo vam nekoliko najboljih radova koje je predstavio na društvenim mrežama.

Izvor: Nova.rs


ČITAJTE:  Džodi Foster prvi put javno poljubila svoju suprugu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.