MMA borac se bavio prostitucijom kako bi plaćao treninge


Poznati sportista iz Japana Jošinori Hori otkrio je da početak njegove karijere nije bio lak.

Šokantne tvrdnje o svojim počecima u MMA svetu otkrio je poznati japanski borac Jošinori Hori (26), momak koji trenutno ima ugovor sa organizacijom Rizin. Da bi sakupio dovoljno novca za treninge, prijatelj ga je ubedio da se prostituiše i zadovoljava druge muškarce!

Iako Hori tvrdi da nije gej, pristao je na taj posao da bi sakupio novac neophodan za vežbanje i stizanje do cilja, profesionalnih MMA borbi.

Momak koji ima 15 profesionalnih borbi (12 pobeda) svojevremeno je odradio jednu borbu i u UFC, a trenutno je pod ugovorom sa najpoznatijom azijskom organizacijom. Dobro mu ide, pošto ima tri trijumfa u nizu, ali su sećanja na početak karijere za njega bolna.

ČITAJTE:  Službenik u kacelariji japanskog premijera dobio otkaz zbog homofobije

Ovako izgleda Jošinori Hori, momak koji je priznao da se bavio prostitucijom:

“Pre pet godina prijatelj mi je rekao da mogu da zaradim odličan novac ukoliko budem zadovoljavao druge muškarce. Dobio sam 20.000 jena (oko 155 evra) za manje od sat vremena. Zbog toga sam mogao da priuštim treninge. Sada mi deluje kao bolno iskustvo, ali jurio sam svoje snove”, rekao je Hori.

On je otkrio da je to bio samo posao za koji je dobro plaćen i da inače ne radi takve stvari.

“Moram da kažem da me ne privlače muškarci, volim žene i nisam gej. To je samo bio način da zaradim i platim sebi MMA treninge”, otkrio je borac.

ČITAJTE:  Dosada u spavaćoj sobi

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.