Marija Šerifović o ljubavi: „Niko do sada nije bio vredan prikazivanja“


Pevačica je pre neki dan nastupila na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a tom prilikom govorila je o raznim temama, pa i svom ljubavnom životu.

Iako je Marija Šerifović već godinama veoma poznata, ona je veoma uspešna u tome da svoj privatni život stvarno zadrži za sebe.

Baš zbog toga mnoge interesuju detalji vezani za njen život, a naročito kada je ljubav i izbor partnera u pitanju.

“Moji dosadašnji partneri nisu bili vredni da bi bili predstavljeni. Moji izbori nisu bile javne osobe. Nisam zaljubljena, već par godina se ne događa ništa. Više me ništa što pročitam o sebi u novinama ne nervira”, bila je iskrena Marija, koja se dotakla i novih pesama i planova za budućnost:

ČITAJTE:  Elton Džon postao EGOT

“Poslednja pesma je izašla pre tri godine i malo me je stid zbog toga. Sada sam ušla u studio i počela da pevam nove pesme. Maksimalno radim na tom. Ulažem u to da sledeće godine bude i novi album.”

Poslednjih dana je jedna od glavnih tema u domaćim medijima bila drama oko pesme “Provereno” između Milice Pavlović i Ane Nikolić, a Marija je sada iznela svoj stav o ovoj temi.

“Nije mi se desilo da neko uzme moju pesmu, jer su uglavnom rađene za mene konkretno. Ne mislim ništa o tome, osim onoliko koliko sam uspela da shvatim da je pesma ‘Provereno’ pesma Milice Pavlović i tu za mene sva priča staje”, rekla je Pevačica.

ČITAJTE:  Dokumentarac „Topli fim“ Dragana Jovićevića premijerno u Solunu

U video prilogu na početku teksta pogledajte šta je Marija imala da kaže o svom ljubavnom životu, ali i sa kim bi od kolega iz “Zvezda Granda” snimila duet.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.