Marija Šerifović demantovala da je u vezi sa Džejlom


U srpskim medijima poslednjih dana sve su glasnija nagađanja da je pevačica Marija Šerifović u emotivnoj vezi sa mladom bosanskom koleginicom Džejlom Ramović, kojoj je bila i mentor u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Nakon brojnih tvrdnji pojedinih ljudi koji su navodno potvrdili Marijinu i Džejlinu ljubavnu vezu, oglasila se Šerifovićeva.

“Nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u poslednjih 5-6 dana. Međutim, pošto vidim da su sada počele da se uključuju i izmišljene izjave naših porodica, morala sam da reagujem”, započela je Marija i dodala:

“Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava”.

ČITAJTE:  Šta je neprijateljski čin u očima Beograd Prajda?

Marija je demantovala priču da je u vezi sa Ramovićevom.

“Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati je jedna velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju reči usta, čoveku koji se trenutno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima”, poručila je Marija.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.