Majka ubijene trans devojke upoznala roditelje ubice


Brijanina majka Ester je godinu dana nakon brutalnog ubistva ćerke upoznala Emu Saton, čija 16-godišnja ćerka Skarlet Dženkinson je umešana u smrt mlade tinejdžerke.

Majka Brijane Gej, ubijene TikTok zvezde koja je želela da promeni pol, i majka optužene za njeno ubistvo su se upoznale i razgovarale o opasnostima koje vrebaju decu i izazovima roditeljstva.

Brijanina majka Ester je godinu dana nakon brutalnog ubistva ćerke upoznala Emu Saton, čija 16-godišnja ćerka Skarlet Dženkinson je umešana u smrt mlade tinejdžerke.

Ester je rekla da nije osećala bes i ozlojeđenost prema Emi, te da je spremna da sarađuje sa njom.

Ubijena na brutalan način

Brijana je pronađena mrtva u februaru prošle godine u jednom parku u Engleskoj, sa brojnim ubodima po telu. Dženkinson, koja je osuđena za njenu smrt, rekla je na sudu da je imala 14 godina kada je počela da gleda nasilne filmove u kojima je bilo scena mučenja i ubijanja. Te filmove je gledala koristeći poseban pretraživač za pristup dark-vebu.

ČITAJTE:  Vlada Republike Srpske briše „rodni identitet“ iz Krivičnog zakonika

Dženkinson i njen saučesnik Edi Retklif (16) razmenili su na hiljade poruka u kojima su do detalja isplanirali Brijanino ubistvo.

Dženkinsonova je nedavno osuđena na najmanje 22 godine zatvora, a Retklif na 20 godina.

“Tragedija koja se dogodila prošle godine je pogodila mnoge od nas, promenila toliko života. Mi smo izgubili našu divnu Brijanu, ali se i Skarletina porodica promenila. Htela sam da sednem sa njenom porodicom, da čujem koliko je to njih potreslo”, rekla je majka Tik-Tok zvezde.

“Bio je to susret pun poštovanja, inicijalno smo se upoznale. Ne želim da iznosim detalje, ali pričali smo o izazovima roditeljstva, o porodici”, rekla je majka ubijene Brijane.

ČITAJTE:  Ijan Mekelen pao sa scene, hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.