Magda Janjić: Plašim se da sam tokom vanrednog stanja postala meta


Izvršna urednica portala Nova.rs Magda Janjić objavila je juče na društvenim mrežama da je tokom vanrednog stanja na televiziji s nacionalnom frekvencijom i u gledanoj emisiji na Jutjubu bila etiketirana kao „bolesna lezbijka koja mrzi Srbiju“. Magda Janjić za Cenzolovku kaže da taj napad, s obzirom na to gde radi, doživljava kao crtanje mete na leđa.

U objavi na društvenim mrežama Magda Janjić otvoreno postavlja pitanje da li je ikoga bilo briga kako je nakon uvreda iznesenih u javnosti na njen račun bilo njenoj deci. Isto pitanje postavlja i kada su u pitanju deca drugih žena koje su bile razvlačene u javnosti.

„Da li je nekoga bilo briga za decu Marije Lukić, za dete Tamare Skrozze, za moju decu? Koga briga za moju decu kada na TV Happy sa nacionalnom frekvencijom, u udarnom terminu, tokom vanrednog stanja, za mene kažu da sam urednica nova.rs i da sam bolesna lezbijka koja mrzi Srbiju? Koga?“, navela je Magda Janjić u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Izvor: Cenzolovka


ČITAJTE:  Kolege osudile napade na Miloša Timotijevića

One comment

  1. Srbija je drzava od koje je pobeglo pet republika, jedna porkajna, a sada iz nje godisnje utekne preko 40000 njenih gradjana. Ocigledno je da ova drzava necim tera sve od sebe – mozda eto recimo svojom tradicionalnom mrznjom prema svemu sto dise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.