Kraj za šou Elen Dedženeris


Voditeljka i komičarka Elen Dedženeris prekinuće 2022. snimanje svog televizijskog tok šoua, otkrila je u razgovoru za Holivud reporter.

„Koliko god bila sjajna i zabavna, ova emisija više nije izazov“, rekla je 63-godišnja voditeljka kojoj je ovo 17. sezona emitovanja „The Ellen DeGeneres Showa“, ističući da je s emisijom htela da završi još 2019. „Treba mi nešto novo što će mi biti podsticaj“.

Nakon uspeha koji je u 1980-im ostvarila kao komičarka, Dedženeres se proslavila serijom „Ellen“ (1994-1998) u kojoj je 1997. postala prvi glavni lik jedne TV-serije koji je priznao svoju homoseksualnu orijentaciju.

Voditeljka, koja živi sa svojom partnerkom glumicom Poršom de Rosi, tvrdi da odluka o prekidu snimanja tok šoua nije povezana s polemikom koja je izbila prošle godine zbog emisije koja se prikazuje od 2003.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

U julu su glavni producenti emisije rekli da je okruženje u kojem se emisija snima „loše“.

Elen Dedženeres nije bila direktno optužena, ali joj je zamereno što je dopustila da se takva atmosfera stvori u njenom timu.

Gledanost emisije koja se prikazuje sredinom poslepodneva od septembra naglo pada i sada ima oko 1,2 miliona gledalaca, a u prošloj sezoni imala ih je dvostruko više.

Dedženeres je lani zaradila 84 miliona dolara, velikim delom zahvaljujući svom televizijskom programu, pa ju je časopis Forbs proglasio dvanaestom najbogatijom zvezdom sveta.

Izvor: N1


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.