Kevin Hart bez Oskara zbog homofobije


Komičar Kevin Hart definitivno neće voditi 91. dodelu Oskara u februaru zbog homofobičnih izjava.

On je tokom nedavnog nastupa u “Dobro jutro, Amerika” objasnio da neće preuzeti ulogu voditelja jer, kako je naglasio, nema vremena. Ali istina je drugačija, otkrilo se da su zapravo njegovi stavovi pravi razlog. Kevin Hart je u prošlosti na društvenim mrežama objavljivao homofobične poruke i viceve. Iako je prvo odbijao da se javno izvini za svoje ponašanje, kasnije se predomislio, međutim, mnogi kritičari smatrali su da njegovo kajanje nije dovoljno.

Inače, 91. dodela Oskara, koja će biti održana u februaru, ostaće bez domaćina jer je Akademija odlučila da ne angažuje nijednu ličnost. Kako Varajeti doznaje, mesto glavnog voditelja posle 30 godina zameniće nekoliko prezentera.

ČITAJTE:  Dokumentarac „Topli fim“ Dragana Jovićevića premijerno u Solunu

Postoje i druge promene. Preuzimanje pojedinih nagrada biće snimljeno unapred, pa će se prikazivati tokom blokova reklama. Zbog toga je predviđeno da čitava ceremonija traje tri sata, a biće izrezani svi dosadni delovi. Nominacije će se objaviti za dve nedelje, a prema mišljenju kritičara, Ledi Gaga i Bredli Kuper s filmom “Zvezda je rođena” pretenduju da budu favoriti iako im je promakao Zlatni globus.

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.