Kendall Jenner kaže da nije lezbijka

Godinama se šuška o mnogim tajnama života Kendall Jenner. Najtiša članica Kardashian porodice rešila je da u velikom intervjuu za američko izdanje magazina Vogue otkrije nepoznate detalje privatnog života, o kome retko govori.

Za razliku od sestara, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala u javnosti, zbog čega je prate glasine da je okrenuta istom polu, uprkos tome što je mediji neretko povezuju za raznim poznatim muškarcima.

Ipak, sada je prvi put zvanično potvrdila da je već nekoliko meseci u vezi sa košarkašem Blakeom Griffinom. Iako je na početku rekla da su samo prijatelji, rešila je da otvori karte.

“Srećna sam. On je jako dobar. Imam nekoga ko je jako dobar prema meni”, rekla je Kendall, a potom se osvrnula na priče da je lezbejka.

“Mislim da su te priče počele jer ja nisam kao moje sestre koje žive u stilu ‘ovo smo moj dečko i ja’. To je bilo zanimljivo ljudima neko kratko vreme jer me niko nikada nije video sa dečkom. Pokušavam da budem diskretna kada su momci u pitanju, sve vreme se skrivam. Ipak, ne želim da ljudi misleda sam luda,” objasnila je najplaćenija manekenka na svetu, ali nije isključila mogućnost da u budućnosti proba odnos sa istim polom.

“Mislim da nemam gay ili biseksualnu crtu u sebi, ali ko zna. Ja sam uvekza nova iskustva, ali, iako nemam ništa protiv toga, nikad nisam tako nešto probala. Znam da imam tu neku… mušku energiju? Ali da vam odgovorim na pitanje: nisam gay. Nemam šta da skrivam, a takvu stvar ne bih nikada skrivala,” poručila je.

Izvor: Tračara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.