“Još nije kasno da izgubim nevinost sa devojkom”


Manekenka Aleksa Čang je veoma neobična, jedinstvena pojava u svetu mode. Toliko drugačija da je nedavno izjavila da joj još nije kasno da izgubi “lezbijsku nevinost”. A u poslednjem intervjuu za “Porter” magazin ona je rekla i da, iako se zabavljala sa najzgodnijim muškarcima današnjice, ne razume zašto se ljudi venčavaju. Taj odnos za nju je potpuno besmislen.

4 become 1 #fantastic @alexachungstagram

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Aleksa je sa svoje 34 godine postala dominantno ime u svetu mode.

Radila je sa svim vodećim dizajnerima, oprobala se u najatraktivnijim kampanjama.

O njenom ljubavnom životu se zna sve i svašta, uglavnom da je bila u vezi sa glumcem Aleksandrom Skarsgardom i to joj se pripisuje kao najveća ljubav.

Do sada nije eksperimentisala u seksualnom smislu, ali je zato u poslednjem intervjuu rekla:

“Ne privlače me žene, nisam nijednu poljubila, ali ne isključujem mogućnost da se to jednog dana desi. Nisam isključiva ni po jednom pitanju inače u životu. Treba uvek biti otvorenog uma, očekivati neočekivano od svakoga. Ni ja nisam izuzetak”.


Govoreći o ljubavi i partnerskim odnosima, objasnila je da za nju nema razlike između kategorija “u braku” i “ne u braku”.

ČITAJTE:  Na Olimpijadi će biti čak 120 LGBT sportista

“Zaista ne razumem o čemu se tu radi. Razumem da je ženama potreban muškarac da bi bile srećne, to je pomalo jezivo, ali razumem. Ali, ne razumem taj status i papir koji mora da se potpiše.”

Aleksa je poznata i kao manekenka, ali se odnedavno bavi i kreiranjem.

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Brend je nazvan po njoj – Alexachung i lansiran je u maju 2017. godine, prava je kombinacija njenog modnog stila i aktuelnih trendova i poseban užitak za modne sladokusce.

Izvor: B92


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.