Jagodina: Žena kidnapovala muževljevog “ljubavnika”

MARIJA D. C. V. (40) iz Strižila kod Jagodine je uz pomoć Dragana K. (43) kidnapovala muškarca (37) za koga je posumnjala da je ljubavnik njenog muža.

Nekoliko sati držala ga je u “zarobljeništvu” zahtevajući njegovo priznanje. Ona nije birala sredstva, pa se poslužila i sečivom.

Kako se vidi na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, Marija i Dragan odveli su “osumnjičenog” (na slici) u njenu kuću, “posadila ga” na krevet, i sami “sprovodili istragu”.

Marija je više sati ispitivala nesrećnog muškarca na vlaškom i nemačkom, pominjući mu majku i upozoravajući ga da sve snima mobilnim telefonom, ali on nije priznavao da je u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom. Ogorčena žena ga je onda sečivom isekla po ruci. Muškarac je potom priznao da je bio ljubavnik njenog muža, a kidnaperi su mu tek tada dozvolili da napusti kuću.

Policija je uhapsila Mariju D. C. V. i Dragana K., a zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini odredilo im je pritvor od 30 dana.

Izvor: Večernje novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.