Ipak ništa od filma o Džordžu Majklu


Mogući biografski film o Džordžu Majklu neće dobiti blagoslov njegove porodice. Naslednici prava pokojnog pevača grupe Wham! Ove sedmice objavili su izjavu osuđujući projekat, dodajući da ga “neće podržati ni na koji način”.

“Obaveštavamo sve Džordžove obožavaoce i ljubitelje njegove muzike kako je objavljena vest u kojoj stoji da je porodica Džordža Majkla odobrila takozvani ‘biografski film’ o njegovom životu. U ime Džordžove porodice i GME [George Michael Entertainment] želimo jasno da damo do znanja da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržati ni na koji način”, navodi se u saopštenju, gde se poziva na nedavni članak Daily Maila u kojem se tvrdi da je zvezda “White Lotusa” Teo Džejms glavni kandidat za ulogu Majkla.

ČITAJTE:  "Topli film" premijerno na Beldocsu 22. maja

Daily Mail je objavio da je biografski film, za koji se pričalo da će imati cenu od 100 miliona dolara, odobrila Majklova zadužbina “posle uspeha biografskih filmova o Eltonu Džonu i Frediju Merkjuriju”. Dodali su da je “scenario u završnoj fazi” prema anonimnom izvoru, iako nisu imenovani ni članovi ekipe na projektu.

Iako se detalji o biografskom filmu o Majklu čine nesigurnim, karijeri pevača je odata počast prošlogodišnjim dokumentarcem pod nazivom “George Michael Freedom Uncut”. Tragično je preminuo 2016. godine.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.