Hetero Home – obratite pažnju na novu Instagram stranicu


Dok se pripadnici LGBT zajednice u Srbiji bore za svoja prava i pokušavaju da urade sve kako bi napokon bio usvojen Zakon o istopolnom partnerstvu, neko je napravio foru na Instagramu gde pokušava “da im olakša život” tako što će ih “pomoći” da se preobrate u heteroseksualce – barem prividno, dok su im tu gosti.

Stranica “Hetero home” napravljena je da podseća na neku ponudu iz marketa, a kako su stavili u opisu “Unapređuje tvoj dom i stil života najsavremenijim metodama. Diskrecija zagarantovana.”

Tako postavljaju fotografije predmeta za muškarce koji su prekriženi i objašnjavaju kako bi mogli da izgledaju da su “hetero” i koji detalji u domu ih zapravo otkrivaju.

ČITAJTE:  Konzorcijum oko firme Srđana Šapera dobio 2 miliona dolara za promociju LGBT prava

Takođe, tu su za da objasne kako da komšije ne provale da ste gej, ukoliko to i dalje krijete.

– Bezbrižno dočekaj goste koji od tebe očekuju HETERO identitet. Komšije su naša briga.

Oni su tu da se “brinu” i dele savete šta bi trebalo da uklonite iz kuće ukoliko ste gej, kako niko ne bi provalio vašu seksualnost. Na primer, dve iste četkice za zube.

A kako da niko ne posumnja? Pa, pitajte Hetero home, oni “u ponudi” imaju i devojku ili momka za sve tipove porodičnih okupljanja. Kako kažu, pronaći će “uredno brifirane hetero profesionalce.”

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.