Gej žigolo otkrio detalje bluda katoličkih sveštenika


Frančesko Manđikapra, muška prostitutka iz Napulja, koji je pre nekoliko dana Vatikanu poslao listu 40 sveštenika i štićenika škola za sveštenike, koji su navodno homoseksualci, tvrdi da su neki od njih plaćali stotine evra za seksualne usluge i svoje nage fotografije slali preko aplikacije WhatsApp.

Manđikapra je, naime, sastavio opširni dosije na 1.200 stranica o seksualnim navikama 34 sveštenika i štićenika šest škola za sveštenike iz cele Italije i pritom je otkrio njihove identitete i objasnio razloge zbog kojih je to učinio.

– Želim da stanem na kraj licemerju i širenju mržnje prema homoseksualcima – rekao je on italijanskim medijima.

Inače, dosije sadrži prepiske sveštenika sa muškim prostitutkama preko WhatsAppa i društvenih mreža poput Telegrama i Fejsbuka, kao i druge dokaze koje je prikupio.

ČITAJTE:  Ukrajinska crkva oduzela orden vojniku jer je LGBT osoba

On je utvrdio da mu je jedan sveštenik poslao fotografiju koju je snimio ispred zvonika s pitanjem “Kako ti se sviđa … …..?”

Naveo je da je, između ostalog, seksualne usluge pružao ocu Luki Moriniju, poznatom kao Don Euro zbog njegovog, kako je rekao, ekstravagantnog životnog stila. Predstavljao se, kaže, kao sudija, ali je Manđikapra ubrzo shvatio da je njegov klijent zapravo župnik, što ga je podstaklo da istraži odakle mu novac za skupe večere i luksuzne poklone.

Potom je, kaže, odlučio da prijava Morinija.

Istakao je da su sveštenici kominicirali pomoću društvene mreže Telegram i osnovali “čet” za pronalaženje muških prostitutki u njihovim regijama.

ČITAJTE:  Đani Jovanović je jedan od najvećih LGBT aktivista u Nemačkoj

Neki od njih su, ispričao je Manđikapra, plaćali su stotine evra za seksualne usluge i slali svoje golišave fotografije, uz detaljno istaknute zahteve šta i kakav seksualni odnose hoće.

Manđikapra tvrdi da se više ne bavi prostitucijom jer, kaže, više ne želi da se ponižava kao i da njegov dosije nije napad na Katoličku crkvu.

– Govorimo o gresima, a ne o krivičnim delima. Želeo sam ovo da objavim da bi ti ljudi prestali da šire mržnju prema gej populaciji. Učinio sam to radi zdravlja crkve. Reč je o trulim jabukama i po mom mišljenju, sveštenike ne bi trebalo kazniti nego ih pretvoriti u laike kako bi dobili mogućnost da se pomire sa vlastitom homoseksualnošću – naveo je Manđikapra, preneo je Jutarnji list.

ČITAJTE:  Premijer Grčke i 175 poslanika isključeni iz crkve zbog zakona

Napuljska nadbiskupija prosledila je njegove dokumente Vatikanu zbog težine slučaja.

Izvor Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. baš im je doakao, svaka čast! ovamo glume ludilo, a ispod mantije u njima sve ključa!pa ajde bar da se dohvate druge odrasle osobe koja je u stanju da ih odbije, ili odalami, nego mrsnici u mantijama često biraju decu koja su nemoćna i bez predhodnog znanja o tome…još ako im slože priču kako je i “to” bogu ugodno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.