Gej žigolo “ne silazi” sa TV-a


Muškarac koji se bavi prostitucijom i koji je u dosijeu od 1.200 stranica identifikovao 40 “aktivnih gej sveštenika” i svešteničkih kandidata, postao je iznenada vrlo popularan.

Reč je o Frančesku Manđiakapri, koji je u poslednje vreme stalni gost italijanskih medija.

Manđakapra je u taj dosije stavio niz navodnih dokaza, između ostalog i skrinšotove četova sa aplikacije Vocap (WhatsApp), a italijanskim medijima rekao je da je prokazao navedene sveštenike jer ne može više da podnese toliko licemerje.

On je rekao da je odlučio da dokument prosledi Vatikanu zbog “težine slučajeva onih koji su pogrešili, a koji moraju platiti cenu”, i kojima “treba da se pomogne da se pokaju za učinjenu štetu”.

ČITAJTE:  Kažnjen sveštenik koji je organizovao gej orgije

Agencija AP dodaje da nijedan od tih sveštenika nije optužen za seksualne odnose sa maloletnim osobama.

“Reč je o gresima, ne o zločinima”, citiraju mediji Manđakapru, koji je iznenada postao toliko popularan da gostuje po televizijama i ne silazi sa stranica novina.

Ovaj skandal je samo poslednji u nizu seks-afera koje potresaju Rimokatoličku crkvu i Vatikan. Prošlog meseca sud u Rimu osudio je sudiju Rimske kurije, monsinjora Pjetra Amenta, zbog toga što mu je u kompjuteru pronađena dečja pornografija.

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.