Gej reper Kevin Fret ubijen u Portoriku


Reper Kevin Fret preminuo je juče u 25. godini u ranim jutarnjim satima u Portoriku. Na njega je za sada nepoznata osoba pucala dok se motorom vozio po San Huanu.

Fret je preminuo u bolnici Rio Pideras, a policija još istražuje njegovo ubistvo. Gardijan prenosi da je pevač upucan čak osam puta. Ovo je drugo ubistvo od početka godine u Portoriku.

Kevin se inače otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

Njegov menadžer Eduardo Rodrigez rekao je da je Kevin bio “umetnička duša” i “veliki sanjar”.

“Ne postoje reči kojima bismo opisali kako se u ovom trenutku osećamo i koliko nam je bola nanela vest da Kevina više nema. Imao je još mnogo toga da pruži svetu”, dodao je njegov menadžer.

Pevač se probio na latinoameričku pop scenu početkom prošle godine s pesmom “Soy Asi”.

Govorio je da je uzor mnogim mladim homoseksualcima i lezbijkama.

“Nije me briga šta će ko da mi kaže. Ponašaću se kako ja želim – imaću plavu kosu, crne nokte, pokazivaću svoj stomak i svetlucaću od glave do pete ako želim. Zato sam ja uzor mladim homoseksualcima i lezbijkama. Gledaju me i kažu: ‘Hej, ako može on, pa možemo i mi”, govorio je Fret.

U junu prošle godine Fret je optužen za to da je jednog čoveka u Majamiju gađao flašom. Tvrdio je da se taj muškarac ponašao homofobično prema njemu.

Izvor: B92.net


ČITAJTE:  Predsednik Češke javno uvredio transrodne osobe

4 comments

  1. Ja imam malo duzu kosu, ofarbanu kosu,sminkam usta,ponekad nosim haljinu ali nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

  2. Ja imam malo duzu kosu,ofarbanu kosu,sminkam usta i ponekad nosim haljinu a nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.