Gej reper Kevin Fret ubijen u Portoriku


Reper Kevin Fret preminuo je juče u 25. godini u ranim jutarnjim satima u Portoriku. Na njega je za sada nepoznata osoba pucala dok se motorom vozio po San Huanu.

Fret je preminuo u bolnici Rio Pideras, a policija još istražuje njegovo ubistvo. Gardijan prenosi da je pevač upucan čak osam puta. Ovo je drugo ubistvo od početka godine u Portoriku.

Kevin se inače otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

Njegov menadžer Eduardo Rodrigez rekao je da je Kevin bio “umetnička duša” i “veliki sanjar”.

“Ne postoje reči kojima bismo opisali kako se u ovom trenutku osećamo i koliko nam je bola nanela vest da Kevina više nema. Imao je još mnogo toga da pruži svetu”, dodao je njegov menadžer.

ČITAJTE:  Dokumentarac „Topli fim“ Dragana Jovićevića premijerno u Solunu

Pevač se probio na latinoameričku pop scenu početkom prošle godine s pesmom “Soy Asi”.

Govorio je da je uzor mnogim mladim homoseksualcima i lezbijkama.

“Nije me briga šta će ko da mi kaže. Ponašaću se kako ja želim – imaću plavu kosu, crne nokte, pokazivaću svoj stomak i svetlucaću od glave do pete ako želim. Zato sam ja uzor mladim homoseksualcima i lezbijkama. Gledaju me i kažu: ‘Hej, ako može on, pa možemo i mi”, govorio je Fret.

U junu prošle godine Fret je optužen za to da je jednog čoveka u Majamiju gađao flašom. Tvrdio je da se taj muškarac ponašao homofobično prema njemu.

Izvor: B92.net


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

4 comments

  1. Ja imam malo duzu kosu, ofarbanu kosu,sminkam usta,ponekad nosim haljinu ali nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

  2. Ja imam malo duzu kosu,ofarbanu kosu,sminkam usta i ponekad nosim haljinu a nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.