Fudbalerka Barselone Marija Pilar Leon odmara na plaži


Marija Pilar Leon igra fudbal za Barselonu, a ovih dana je na letovanju i to koristi da na instagram postavi slike na kojima pozira bez mnogo odeće!

Atraktivna reprezentativka Španije igra na pozicijama levog beka i štopera, a karijeru je preko Saragose gradila u Espanjolu i Atletiko Madridu, sve dok nije stigla u Barselonu 2017. godine.

Ona je 2018. godine javno priznala da je lejzbijka, a njeno okruženje je to zapravo znalo već godinama jer nije krila seksualno opredeljenje. U istom intervjuu u kome je to javno objavila napala je odluku FIFA da se Svetsko prvenstvo odigra u Rusiji.

Njoj je zasmetalo što je država u kojoj su po njenom mišljenju proganjani homoseksualci dobila takvu čast. Zbog LGBT aktivizma predvodila je paradu ponosa u Madridu 2019. godine.

Osim fudbala voli motore, a tu ljubav joj je usadio otac koji je automehaničar, Takođe obožava da se tetovira i telo joj je prekriveno raznim slikama. Trenutno uči da tetovira i planira da postane tatu majstor kada završi fudbalsku karijeru.

Izvor: Mondo


ČITAJTE:  Danski teniser Holger Rune na udaru zbog homofobije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.