Dve lezbijke i dvoje dece pronađeni iskasapljeni

Američki grad Njujork obavio je veo misterije i straha, nakon što su u utorak pronađena četiri beživotna tela, dve žene i njihovo dvoje dece, dok se o potencijalnom ubici još ništa ne zna.


Kako prenosi mediji, tela su bila vezana i svima su bili prerezani vratovi, a radi se o majci (36) sa dvoje dece (5 i 11) i njenoj devojci (22). Policija sumnja da se ne radi o nasumičnom činu nasilja već da su namerno odabrane kao žrtve ali, razlog je još uvek nejasan.


Šef policije Džejms Tedesko, rekao je za tamošnje medije da se radi o “činu divljaštva”.

– Bavim se ovim poslom 42 godine, i ne mogu da opišem ovo divljaštvo. Nemam reči – rekao je Tedesko.

On je dodao da policija za sada neće iznositi detalje o potencijalnim osumnjičenima, kao ni o žrtvama.


– Postoje indicije na mestu zločina da se ne radi o nasumičnom zločinu. Apelujemo na ljude koji imaju bilo kakvo znanje o tome šta je moglo da se ovde dogodi, da nas kontaktiraju što je pre moguće – istakao je Tedesko.

Šef policije je naveo da porodice žrtva još nisu obaveštene, zbog čega nisu iznošena u javnost ni imena nastradalih.


Izmasakrirana porodica pronađena je u podrumu kuće, oko jedan sat po lokalnom vremenu. Kako je rekao lokalni pastor, stariji sin nije bio u kući kada su se ubistva desila, i da je on verovatno poslednji preživeli član porodice.

– Dok ne uhvate tog koji je ovo uradio svakako ima razloga za strah. Ne znamo ko stoji iza ovog zločina. Dok ne otkrijemo treba da budemo na oprezu i zaključavamo vrata – rekao je pastor Džeki Robins.


Dok traje potraga za misterioznim ubicom, članovi crkve razgovaraju sa decom u lokalnom klubu za dečake i devojčice, koja su potpuno traumatizovana, prenosi “Dejli mejl”.

– Nekolicina ima noćne more od kada se sve ovo dogodilo. Mnogo i odraslih traumatizovano jer je to čudovište još napolju – dodaje pastor.

Autopsija koja je urađena u sredu trebalo bi da otkrije vreme smrti, kao i način na koji su žrtve ubijene. Policija je navela da još nema potencijalnu listu osumnjičenih, kao i da ne želi da objavi potencijalni motiv, kako ne bi narušili istragu.

– Niko od policajaca neće zaboraviti ovaj slučaj. Emocije su nešto što sada potiskujemo, kako bismo obavili svoj posao.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.